Saturday, July 23, 2011

kegilaan my class mate.....Group 6 nursing AUCMS(allianze university college medical sciences)

adah and yana~~~
adah nie jenis througt block(cakap laju yg tsekat2 heeheh)cpe study psychiatric taulah uhhu(kiri berspect mate)
yana nie pulak die juz Hepy go lucky jer tapi selalu dbuli oleh abg ngah yer...(atif rafiq merangkap naib presiden uhhhu)(kanan)





dorang nie semua dah kenal nmekan??hehehe~~~dorang nie housemate aku
tpi...kan ade lg 2 org tiade dlm picture nie nak tau sape x??? zainy n mila uhhuhu
farah;die nie pendiam tapi kalau dah bersuare pppeehhh berbise kott..uhhuuh
intan:intan nie pon pendiam n xbanyak kisah,tentang ape pon die style bukan nak marah2 nie huhuh

 nie saleha Ahmad~~~die nie kuat sangat2 membebel kalah mama aku haahah tapi ape pon die selalu dengar luahan masalah hati aku hahaha....rahsia die rahsia aku juge hehehe...
yana~ju~adah~atun~mila~aku
yana:i thinks dah gtau kan td uhhuhu
ju:nie jenis hati lembut skit uhhuhu mcam kueh apam hehehe....tapi die nie xpandai marah...tu yg sangat bagus!!!uhhu( yang tengah atas)
atun:atun nie seorg yg jujur sikit kalau die nak marah tu satu kejutanlah sebab die xpnah nak marah2 uhuhuh...anak solehah katekan huhuh(kiri bawah)
mila:ha...nie lagi sorang kawan aku yang banyak sangat cakap huhu(jangan marah mila)tapi hidup die hepy macam tulah...pernah lah die kate xnak cakap
 continue tapi xsampai berepe minit jer leh tahan uhhuhu...(tengah bawah)
2 yg tangan patah tu lah atif rafiq(cot)yg merangkap naib presiden ktorang uhhuuh.
Alamak kantoi dah.....maen lectop dalam kelas uhhuh..








mari ke kelas huhhuhu...

peeeeewwwiiittt......

saleha kemat...

balek kelas pon nak pose jap uhhuhu

18 comments:

  1. hahaha. ngek !
    apsal ltak pic aq tg tgah hodoh tu ha ?
    :p

    ReplyDelete
  2. hoyeaahhh!!! aq anak solehah 2...amin~

    ReplyDelete
  3. thanx sbb drop by dkt my page.

    buku yg i baca tu bukan novel.. buku ilmiah sikiti. just as panduan hidup..

    happy blogging!

    ReplyDelete
  4. wahhhh beznya...aq bising ek??? k aq x nk ckp dah huh!!! lalalla...ny satu g npe ada pktann peewwiitt22 2 hah??? x puas hti ny lalallala

    ReplyDelete
  5. adah:hahah ade aku kisah>>> huhuhu lexlah sis you ladies kan???huhuhu

    ReplyDelete
  6. atul:amboi2 kembang sribu plak ko ek huhuhu,nie ape yg aku nampk xder xkan snggup dmm snin smate2 nak jge mak ko huuhhuhu...

    ReplyDelete
  7. syara:yker huhuhu igtkan pzal cintan cintun nie uhhuhu,were come dear...:)

    ReplyDelete
  8. zippo;huhhu npe ader yg terbekenan ker huhuhu .....doakan ktorg jd nurse k huhuhu Amin...

    ReplyDelete
  9. mila;hahaha xnk ckp xpe kte gune bhase isyarat uhhuuh,xpon maen blas surat dlm kelas syok gak huhuhu,aloooo buat xtau plak pzal peeeewwwiiitttt 2 aku sekeh mauuu!!!heheh

    ReplyDelete
  10. ngah skodeng la ni hahaha...ok..Zippo doakan Owner Blog dan rakan-rakan seperjuangannya menjadi Nurse yang cun dan Best..amin :)

    ReplyDelete
  11. zippo:gtal yer.....Amin....:)gtau 44 kali bru makbul uhhuhu...skodeng jgn xskodeng hehehe

    ReplyDelete
  12. ha ?? mang x fhm pn psl pewiit2 2...tp ang x yh lh nk trgkn,..t aq cba cr jwpn sndri hahahah....blushing2 hahahaha

    ReplyDelete
  13. mila;poyo!!!!mankaq ar hg huhuhu

    ReplyDelete
  14. zippo:uhuhhu jgn maree nahh uhhuh

    ReplyDelete
  15. amboi pndai dh nie kta mangkaq2 huuhuh

    ReplyDelete
  16. mila:hahah cpe yg ajar korg gak huhuhu

    ReplyDelete