Sunday, July 31, 2011

Mengkuang Dame!!!cantik loorrr ciptaan tuhan!!!!

Bertarikh 30/07/2011 aku dan saleha kemat heheeh(minah bebel)kalau korang tol2 follow aku mesti tau cpe minah bebel nie huhuhuh......aku dengan die pergi jalan2 kat tasekkk.....cantikk....bg orang yg dah biase pergi mybe die akan kate''ala...mengkuang dame jer pon jemui!!'''uhuhhu tapi bg aku yg merantau dr jb-penang nie mestilah sesuatu yg baru dalam hidup aku uhhuh aku nak share picture yg bg aku menariklah huhuh dgn korang semua....tadaaa.......
ikan koi pon ade kat sini uhhuhu



menikmati permandangan ciptaan tuhan....nice!!

saleha kemat huhuhu


merangkak macam rimau daaa...



macam kuch kuch ho tai plak heheeh

Elmo!!

perampuan melayu terakhir

peace!


kire lalang 1...2...3...










uuu.....


cik leha oii...ambil gambar bukan2!!



uuuu....






peace!!

tengah telefon mama daaa...

Hello mama.


macam BO pulak uhuhhu(medical term=berak huhu)


geram aku tengok lalang nie...nak cbut jer...rase..


penat sudahhh

try teka sape die heheeh

sayang ye aiii kat pokok tuuuu



nielah je...yang aku dapat tunjuk kat korang n cuti2 malaysia!!!sebab malaysia nie mempunyai berbagai tempat yg kaye dgn keistimewaan sendiri so ape tunggu lagi!!!bercutilah dan kgumilah tanah air anda!!!wasalam taa..tii...tuu.....



















8 comments:

  1. kenape harimau tadi merangkak?..macam harimau malaya..pastu harimau tadi duduk bersimpul tetibe ayu la..huhuh

    tetibe leka tgk pic ikan Koi...terbaik la tempat ni...nanti nak g

    ReplyDelete
  2. pak pis;uhuh mehlah wat cuti2 mlusia kat penang macam2 ada....uhuhu,sbb td rimau 2 lpar pas 2 dah jinak jd mcm 2 lah uhuhhu

    ReplyDelete
  3. pmbetulan ejaan...jemui 2 salah lh diya oii cemuih la ...adoyai len kli bljr dr kak long mila na hahahah

    ReplyDelete
  4. mila:hahah ade aku kisah???uhhuhu weekkkkk.....

    ReplyDelete
  5. oo die lapa....pastu kenyang sudah hehehh...cian rimau tu...cute jek hahahha

    ReplyDelete
  6. pak pis:heheeh bunyi cute tu xsesuai utk rimau..lbh sesuai utk meaning laen tu..hehehe

    ReplyDelete