Thursday, July 21, 2011

Bermulanya aku....

setiap insan mesti nak ade rumah tangge sendiri kan??ada rumah+tangge kalau rumah teres tak bertingkat bukan rumah tangge hehehe,tapi yang rase tak nak kahwin tu...jangan pernah fikir macam tu tau!!!Dose nanti Nabi Muhammad tak mengaku umat....Aku bukan aper juz nak kongsi dengan korang tentang permulaan Hidup Aku...tapi setiap permulaan Hidup kite mestilah dari benih bapa kita...dan yang paling utama perut ibu kita....(teringat pulak dekat mama and ayah)uhhuhu....tapi sekarang aku bukan nak nasihat korang tentang care2 nak menghormati ibu bapa or ape2lah..sebab korang tau sendiri care nak bahagia bersama ibu bapa korrang kan...uhhuhu...sekarang nie aku juz nak kongsi gambar mama ayah aku kahwin time dulu dengan sekarang kan berbeza sikit cara perkahwinannya uhuhuh.....Biaselah aku macam biase lau tak upload gambar tak sah..huhuhu juz have fun dengan picture mama and ayah aku yang cun nie !!!

tengok bunge kat tengah sudah memang klasik..


malu2 kucing uhhuhuh


LOve mama Ayah

semoga Hubangan ini kekal didunia dan akhirat Amin...







p/s:juz suke2 dan jangan kutuk2 pulak heheheeh....and comment tentang perihal ibu bapa korang pulak :)

2 comments:

  1. Tgk pic rase mcm nak kawin la hurmmm

    ReplyDelete
  2. heheh zippo kahwinlah bina masjid xpe uhhuhu

    ReplyDelete